Nano čisticí prostředky

Nano čisticí prostředky

Moderní technologie nás oslovují a přináší zásadní změny ve všech oblastech. Výjimkou nejsou ani čisticí prostředky, které díky inovativní koncepci účinně spojují několikanásobný účinek v jediné aplikaci. Ušetří vám čas, peníze, navíc přinesou výrazně větší efekt.

Váš vůz je důležitou vizitkou – vyberte správnou autokosmetiku

Zimní období se podepisuje na vzhledu vozu asi nejvíc, nicméně stopy hmyzu, prach nebo mastné otisky provází užívání vozidla celoročně. Pravidelné dojíždění do myčky má jen krátkodobý efekt, a navíc si na zajížďku musíte vyhradit čas.

Nano čisticí prostředky na auto přitom nabízejí lepší efekt a větší flexibilitu. Pro dokonalou čistotu a lesk karoserie, ale i skel, zrcadel a palubní desky vám stačí použít jediný mechanický rozprašovač a dvě mikrovláknové utěrky. Nemusíte auto oplachovat, čekat na působení, zalykat se nepříjemným chemickým zápachem nebo se bát nežádoucích změn na povrchu. Přípravky jsou ekologické a přesto účinné.

Jednoduchá aplikace a okamžitý výsledek

Přípravek stačí rozprašovačem aplikovat na povrch. Složení zapůsobí i na odolné nečistoty, které nadlehčí od povrchu a uzavře do kapslí. Speciální utěrka s hustě složenými vlákny pak nečistoty pohltí a odvede. Neriskujete poškrábání ani šmouhy. Utěrka pohltí přebytečné množství přípravku společně se špínou. Druhou utěrkou, suchou, pak stačí dotáhnout leštění. Podle využitého prostředku můžete volit čištění, nebo multi efekt v čištění, leštění a ochraně, která prodlouží čistotu a lesk na dlouho.

Perfektně čistá domácnost ve zlomku času

Nano technologie se však nesoustředí pouze vůči dokonale lesklé a čisté karoserii vozu. Stejný efekt dosahuje i v čištění a leštění povrchů, kterými jsou obklady, dlaždičky, parapety, okna, sprchové zástěny, zrcadla nebo vodovodní baterie.

Proč s příchodem z práce nastupovat na další uklízecí směnu. Nano čistící přípravky do domácnosti můžete plně využít, ušetřit čas a dosáhnout navíc mnohonásobně lepšího efektu. Stejně jako u aplikace na vozidle, stačí přípravek nanést, rozetřít a suchou mikrovláknovou utěrkou rozleštit. Neviditelný film odstraní otisky rukou, mastnotu, stopy po vodním kameni nebo mýdle a rzi, navíc ochrání povrch před opětovným znečištěním. Zářivě čistá koupelna vydrží v perfektním stavu i přes příchod celé rodiny.

Neutrácejte zbytečně a neshromažďujte sbírku agresivních chemických čisticích prostředků. Na péči o vůz, domácnost, zahradní nábytek nebo i kola a motorky vám postačí jediná řada. Vyzkoušejte Nasucho a porovnejte rozdíl, budete příjemně překvapeni.

Nákupní košík

Přejít nahoru